(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Sekane španělské ptáčky
Potřebné ingredience
1/2 kg mletého masa, vejce, strouhanka, česnek, sůl, pepř, majoránka
Náplň: hořčice, vařené vajíčka, kyselá okurka, salám, nebo kobáska, cibule
Omáčka: hořčice,cibule, zbytek salámu, hladká mouka
Postup přípravy
Z mletého masa uděláme klasickou sekanou, rozdělíme na kousky, vytvarujeme plátek jako na klasický ptáček. Potřeme hořčicí a poklademe náplní, zavineme a dáme péct do pekáče, trošku podlijeme vodou. Připravíme si ingredience do omáčky. Cibuli a zbytek salámu necháme posmažit, přidáme hl. mouku a uděláme jíšku a vše dáme do výpeku z kterého jsme vybrali španěkáky a necháme chvilku vařit, můžeme do omáčky přidat i na kostičky nakrájené kyselé okurky a vajíčka.
Tento recept mám z "receptů" a je to moc dobré.
Tento recept mám z "receptů" a je to moc dobré.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé